Mijn Laserontharing krijgen om te werken

Laser ontharen kan geraken aangewend op nagenoeg al die plekken op dit lijf. Het maakt laser ontharen een uitstekend alternatief wegens scheren, harsen en epileren.

Voor enkele verzekeraars kan zijn het ook niet nodig en enkele klinieken hebben toestemming gekregen aangaande verzekeraars teneinde zelf een noodzaak van ons treatment in te schatten.

IPL betekent ‘Intense Pulsed Light, IPL is een ontharings methode dat werkt via medicament over lichtwegend flitsen. Het gemakkelijk flits wekt warmte op in een haarzakjes en vernietigt het haarzakje, waardoor er nooit meer ons haartje terug kan groeien.

Stel: u kiest een laserbehandeling of elektrische epilatie bij Derma2Care. U dan ook gaat de behandelkamer binnen… en vervolgens?

Mits daar kort wegens de laserbehandeling geëpileerd ofwel geharst is, mislopen wij een haren onderhuids die dit laserlicht vervolgens ook niet kan absorberen. Op een dag over de verzorging dient men zichzelf betreffende te voren te scheren.

Van vier à vijf weken wegens het begin aangaande de laserontharing verzorging bestaan epileren, plukken ofwel verschillende ontharingsbehandelingen af te raden. Het laserlicht wordt immers geabsorbeerd in het pigment in de haren.

Nazorg permanent ontharen Indien u een gevoelige huid bezit kan u dan ook ons verzachtende en verkoelende crème aanbrengen na het ontharen.

Indien jouw kijkt tot de kleur over de flits is deze veelal niet oranje+rood.(Wegens de noodzakelijkheid daarvan zie Functie IPL.

Wilt u meer weten over metiplontharen.nl neem vervolgens geheel vrijblijvend contact betreffende ons op via info@metiplontharen.nl

Ze kan u vertellen ofwel een onkosten vanwege dit ontharen via uw zorgverzekeraar wordt vergoed en hoeveel behandelingen u dan ook nodig heeft en wat ervoor vervolgens desgewenst een kosten bestaan.

Je ging voor het aanvankelijk laseren en werden hulpvaardig ontvangen.. na een goede duidelijke uitleg is ze kunnen laseren je dacht dat het buitengewoon pijnlijk zou bestaan maar Het viel reuze mee een aanrader om op deze plaats te aankomen!

Reeks behandelingen Over dit doorgaans bezit u vijf tot 8 ontharingsbehandelingen nodig, ieder met ons tussenliggende periode over zes tot 8 weken. Het permanent ontharen mag niet in één verzorging worden afgerond daar haren afwisselend ons rust- en een groeifase doormaken.

Hoofdhaar het behandeld is, gaat voorlopig niet verdere terugkomen. Daar kunnen desalniettemin na veel jaren slapende haartjes werkend geraken, bijvoorbeeld in permanente laserontharing een menopauze. Dit is dus lekkerder om in plaats met over permanent ontharen of ‘laserontharing’ aan permanente haarreductie/haarverwijdering te spreken.

Ik kom bij Bina vanwege mijn IPL behandelingen. De eerste behandeling vond je immers pikant, doch daarop is het heel eenvoudig. Je voelt ons lichte prikkeling op de huid als een IPL verzorging plaatsvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *