5 tips over laser ontharing U kunt vandaag gebruiken

Tijdens dit eerste consult is er een behandelplan opgesteld betreffende daarin ons schatting over dit aantal behandelingen dat u benodigd heeft (gemiddeld 6)

Een flitslamp kan zijn geen laser en maakt behandeling over lichtflitsen betreffende ons breed spectrum van gemakkelijk. Dat wensen zijn zeggen een flitslicht kan zijn niet synchroon, bijvoorbeeld Laserlicht en zal alle richtingen uit precies bijvoorbeeld gemakkelijk over een normale lamp.

Bij sommige aanvullende pakketten die laserepilatie/laserontharen vergoeden draait alles teneinde ons eenmalige vergoeding wegens de gehele verzekeringsduur .

Naar aanleiding over de gevolgen uit de vele en uitgebreide studies wordt die laser ook wel de "Goudkleurige Standaard" voor permanent ontharen genoemd. Een LightSheer DUET diode laser is daarom een geschikte selectie voor optimale bescherming en maximale effectiviteit.

zoek ons expert vraagbaak jouw praktijk op solvo? inloggen SolvoDesk Laserontharing

Daarnaast hebben wij afspraken met de meeste omvangrijke én kleine zorgverzekeraars gemaakt aan uw vergoeding! Bezoek op die website meer aan vergoedingen van ontharen.

raakt u dan ook alang zongebruind en blijft een bruining lang aanwezig? Wacht vervolgens nog veel weken met een laserbehandeling tot u dan ook de oorspronkelijke teint alweer terug bezit. Om de oorspronkelijke teint sneller retour te oplopen kunt dit beste door 2 a 3 maal ieder week de ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) betreffende ons lichte/zachte scrub peeling voor een gevoelige huid betreffende fijne korrels. Of raadpleeg een huidtherapeute wegens raadgeving voor twijfel.

Hallo ! Je heb Laser lees meer Ontharing gedaan voor MediDerm. Het heeft beslist echt gewerkt voor mij. Mijn huid is iets gekleurd en ik heb veel getinte haren op mijn gezicht onderbenen en onderarmen.

Vlak voor de behandeling wordt het te behandelen gebied geschoren (dit kan verder verder thuis doen). Het resultaat is een een speciale bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. Vervolgens is er een gel aangebracht teneinde eenvoudiger aan een huid te mogen glijden.

De HBO geschoolde en capaciteit geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale laser ontharen met een medische ELOS technologieen toe, zodat u snel en voorgoed verlost bent met vervelende haargroei.

Alvorens we met de treatment gaan beginnen, willen wij u dan ook op de hoogte stellen met veel serieuze punten bij laserontharing.

In een loop van een zeventiger jaren met de vorige eeuw is gevonden, dat bepaald laserlicht hoofdhaar vermindering tot resultaat had. Deze ontdekking werd in allereerste instantie gedaan voor de zogeheten ruby-lasers en alexandrite-lasers.

In veel gevallen vergoed een verzekering de verzorging. Neem aanraking op voor behulpzame feiten, bekijk deze website aan verzekering-vergoedingen, ofwel bekijk het uitgebreide Word-bestand met alle verzekeraars en vergoedingen op een rijtje.

Een verzorging laserontharen mag u dan ook tot 6 weken vanwege een behandeling en gedurende een gehele behandelperiode niet harsen ofwel een ontharingscrème benutten. Scheren mag wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *